services

Deian Sedlarski

Деян Седларски

уеб дизайн

фирмено лого и/или логотип

фирмена идентичност

печатни материали

Krasimir Sedlarski

Красимир Седларски

лазерно гравиране и рязане

външна реклама

проектиране и изпълнение
на водни стени


Dimitar Stoichev - Dimo

Димитър Стойчев - Димо

виртуална разходка

SEO оптимизация

групорама
Veselin Suhorukov

Веселин Сухоруков

интериорен дизайн

екстериорен дизайн


Уеб сайтове

Да правиш уеб сайт е изкуство. Въпреки това, малко са студията, в които работят художници. Ако искаш твоят сайт да бъде създаден от хора, които знаят къде е границата между красивото и кича, познават тънкостите на графичния дизайн, екип, на който можеш да разчиташ - ти си на правилното място.

 


sep

 

Фирмено лого и/или логотип

Един от най-сложните раздели на графичния дизайн е проектирането на запазен знак или логотип. Необходими са силни познания в областта на стилизацията и шрифта. Когато един знак носи много информация за дадена фирма или човек, но същевременно е опростен и лишен от разказвателност, това се нарича изкуство. Защото изкуството е имплозия от информация!

 

 

sep

 

Фирмена идентичност

Фирмено лого или логотип; дизайн на визитна картичка, бланка, пощенски плик, облепване на фирмен автомобил; проектиране на рекламни сувенири. Тези и още много други проекти са същността на фирмената идентичност. Ние създаваме лицето необходимо на твоя бизнес.

 

 

sep

 

Водни стени

Проектиране и изпълнение на водни стени.

 

 

sep

 

Печатни материали

Проектираме и изработваме всякакви печатни материали. Това означава, че ще направим за теб дизайн и предпечат, а след това ще ти осигурим и готовия продукт. Работим с партньори, които практикуват печатането на визитки, календари, тефтери, дипляни, флаери и брошури от десетки години.

 

 

sep

 

Лазерно гравиране и рязане

В зависимост от технологичния режим и обработвания материал, системата може да осъществява гравиране и/или рязане. Единствено лазерната система позволява изработването както на големи серии, така и на единични бройки. Неуспорим е фактът, че лазерната система допуска брак само под 1%, а когато материалите са подсигурени от специалисти - неуспехите са сведени до нула.

 

 

sep

 

Външна реклама

Изработката на външна реклама не е само естетическа. Изискванията са и за съчетание с архитектурните дадености, околната среда, съображения за здравина и безопасност. Съобразяваме се с екологичните изисквания и масово внедряваме новите LED технологии. Така пестим средствата на инвеститорите, а рекламите ни стават много по-трайни и безопасни от тези с неоново и луминисцентно осветление.

 

 

sep

 

Виртуална разходка

наподобява интерактивно видео, което позволява на зрителя да избира сам на къде да се насочи във всеки един момент. Отделните сцени или помещения от това видео се наричат панорамни снимки. Когато панорамните снимки се свържат, така че да се получи възможност да се преминава от една в друга, това се нарича виртуална разходка.А когато имаш виртуална разходка във сайта си той става необикновен!

 

 

sep

 

Seo оптимизация

Search Engine Optimization - Оптимизация за търсещи машини. Това е процес за подобряване видимостта на даден сайт в търсачките, като Google.

 

 

sep

 

Групорама

Групорамата е вид панорамна снимка или виртуална разходка /360 градуса/ 3D видео в което можете да се покажеш сам или с компания.

 

 

sep

 

Интериорен дизайн

Предлагаме завършен цикъл от услуги в областта на архитектурното и инженерно проектиране и интериорния дизайн, от идеята през подробния работен проект, последван от качествена реализация с непрекъснат авторски надзор и контрол.

 

 

sep

 

Екстериорен дизайн

Предлагаме завършен цикъл от услуги в областта на архитектурното и инженерно проектиране и екстериорния дизайн, от идеята през подробния работен проект, последван от качествена реализация с непрекъснат авторски надзор и контрол.

 

 

.

последвай ни

facebook Behance vimeo

buy posters and art prints