gruporama

Dimitar Stoichev - Dimo

Отговорник на услугата
Димитър Стойчев - Димо

Групорама

Групорамата е вид панорамна снимка или виртуална разходка/360 градуса/3D видео в което можете да се покажеш сам или с компания.

 

 

sep

 

Групорамите са два основни вида:

 

Индивидуална

Клониран“ образ на един човек с различни пози в 3D/360 панорамата. Идеална за показване като профилна снимка във фейсбук. Може да "разговаряш" със себе си или показваш поредица от действия. Може да си скочил във въздуха, или да демонстрираш любимите си спортове.

 

gruporama

 

Резултата може да е:

 

Въртяща се 3D/360 панорама, която можеш да публикуваш във фейсбук страницата си чрез линк или да получиш във вариант за личния си блог или сайт.

 

Снимка в следните варианти - планета, тунел, лента - която можеш да използваш както всяка друга профилна снимка.

 

Скриинсейвър който да сложиш да се върти на компютъра си, когато не го използваш.

 

 

Група хора

Дали това е любимата ти компания, класа в училище, колегите в университета или просто най-добрите ти приятели, в групорамата всеки е на първи ред без да закрива никой и има място за всички. Забрави за снимките, в които се вижда само върха на главата ти или „половин усмивка“. Дамите по време на абитуриентския си бал ще се видят в целия си тоалет.
Както при индивидуалната групорама резултатът може да е въртяща се групорама, снимка като планета, тунел или лента и скриинсейвър.

 

gruporama

 

 

sep

 

Примери


gruporama_planeta gruporama_tunel
gruporama_panorama

 

sep


question portfolio
.

последвай ни

facebook Behance vimeo

buy posters and art prints